Ароматна варіація класичної страви, де борщ поєднується зі смаком копчених реберець і чорносливу. Подається з грузинським хлібом шоті та сметаною.
Харчо – гострий томатний суп з телятиною. Подається з хлібом шоті.
Наваристий суп з телятиною, овочами та ароматними спеціями. Подається з грузинським хлібом шоті.
Бульйон з курячого м'яса, подається з локшиною, вареним яйцем та зеленню. Доповнюється грузинським хлібом шоті.
Обсмажені креветки в поєднанні з ромен-салатом, перепелиними яйцями, пармезаном та томатами чері. Заправляється все фірмовим соусом.
Обсмажена курка в поєднанні з ромен-салатом, перепелиними яйцями, пармезаном та томатами чері. Заправляється все фірмовим соусом.
Поєднання свіжих овочей, зелені та горіхової заправки.
Філе качки поєднується з карамелізованою грушею та в'яленими томатами. Перед подачею поливається ягідним соусом та посипається кунжутом.
Поєднання томатів чері, свіжого міксу салату та сьомги. Подається з сиром сулугуні та соусом песто.
Карамелізована печінка зі свіжим міксом салату, грушею та виноградом. Поливається гранатовим соусом.
Поєднання ростбіфу, квасолі, болгарського перцю, кінзи та цибулі. Заправляється горіховим соусом.
Тонкі скибочки м’яса з руколою, помідорами чері та пармезаном. Поливається бальзамічним кремом.
Легке карпачо з буряка з волоськими горіхами, козиним сиром, шпинатом та заправкою вінегрет.
Вишукане карпачо з лосося з каперсами, сиром пармезан, руколою та зеленою олією.
Оселедець і скумбрія подаються разом з смаженою картоплею та маринованою цибулею.
Паштет доповнений свіжим тар-таром з яблук і чорносливу. Подається з грінками та халвою.
М'ясне асорті власного виробництва – коппа, сиро-копчений балик, панчетта, бастурма та тонко нарізаний фует. Подається з хрусткими крекерами, каперсами та діжонською гірчицею.
Сирне асорті – бебі моцарела, камамбер, дор блю, грана падано, бринза та копчена косичка. Подається з медом та грецькими горіхами.
В'ялене сало подається з соусом сацебелі та грінками з чорного хліба.
Запечені слайси баклажану начинені горіховою пастою. Посипаються зеленню та гранатом.
Мікс томатів, огірків, болгарського перцю та запашної зелені.
Набір з томатів, огірків, перцю чилі та квашеної капусти.
Подаються з соусом тар-тар
Подаються з соусами "Цезар" та ягідним.
Мікс сирів: бринза, сулугуні та моцарела з зеленню у лаваші. Подається з соусом сацебелі.
Смажений сир на грилі, подається з руколою, виноградом та ягідним соусом.
Їсти хінкалі треба руками, щоб не проткнути виделкою тісто і не розлити бульйон. Верхня частина, де з’єднуються складки, жорстка, і її не можна їсти. У Грузії цю верхівку називають «куді» («хвіст»)
В начинку додається цибуля та вершки
В начинку додається кінза.
В начинку додається кінза.
В начинку додається цибуля та вершки.
Ягоди - вишня та малина
Хінкалі зі свининою та яловичиною - 1шт, хінкалі з бараниною - 1шт, хінкалі з сиром та м'ятою - 1шт, хінкалі з грибами - 1шт, хінкалі з лососем - 1шт, хінкалі з куркою, грибами та копченим сиром - 1шт.
Хінкалі зі свининою та яловичиною - 2 шт, хінкалі з бараниною - 2 шт, хінкалі з сиром та м'ятою - 2 шт, хінкалі з грибами - 2 шт, хінкалі з лососем - 2 шт, хінкалі з куркою, грибами та копченим сиром - 2 шт.
‼️12 ХІНКАЛЬ ЗА ЦІНОЮ 10‼️
‼️12 ХІНКАЛЬ ЗА ЦІНОЮ 10‼️
Назва хачапурі походить від грузинських слів «хліб» (пурі) і «сир» (хачо)
Закритий хачапурі з начинкою з сулугуні, бринзи, ковбаси чорізо та перцю чилі.
Аджарський з грибною начинкою (печериці, вершки та цибуля).
Хачапурі з курячим м'ясом, міксом сирів: сулугуні та бринзи, зеленою цибулею, жовтком та аджикою.
Хачапурі у формі човника з сулугуні, бринзою, моцарелою та жовтком.
Закритий хачапурі з міксом сирів: сулугуні, бринзи та моцарели.
Поєднання п'яти видів сиру: сулугуні, бринзи, дор блю, копченого сулугуні та моцарели.
Відкритий хачапурі з сиром та соковитим міксом фаршу зі свинини і яловичини (входить цибуля). Подається з свіжою зеленню.
Закритий хачапурі з міксом фаршу зі свинини і яловичини (входить цибуля). Подається з свіжою зеленню.
Зверху поливається медом та посипається кунжутом.
Традиційний мегрельский хачапурі великого розміру для гучного застілля Діаметр ⌀50см.
Традиційний аджарський хачапурі дуже великого розміру для дружньої компанії
Шоті Традиційний грузинський хліб у формі човника із золотистою хрусткою. Ідеально доповнює будь-які страви або подається як самостійний смаколик.
Чакапулі – це традиційна грузинська страва, що поєднує ніжне м’ясо та ароматну зелень. Готується на основі молодої баранини, яку тушкують у білому вині з великою кількістю свіжої зелені – кінзи, тархуну, петрушки та зеленої цибулі. Додається також ткемалі, що надає страві особливої пікантності та освіжаючої кислинки.
Соковиті креветки обсмажуються разом із ароматними гливами, набуваючи насиченого смаку. Золотиста картопля додає страві ситності, а карамелізована цибуля надає легкої солодкості та ніжності. Завершує композицію свіжа зелень, яка додає яскравого аромату та робить кожен шматочок ще більш апетитним.
Чкмерулі з креветкою та сиром Дор Блю – це вишукана варіація традиційної грузинської страви з несподіваним поєднанням морських нот. Ніжні креветки готуються у вершковому соусі з часником і спеціями, доповнюються пікантним Дор Блю, який надає страві глибокого, насиченого смаку. Ароматний соус чудово просочує кожен шматочок, роблячи страву надзвичайно ніжною і соковитою.
Запечене куряче стегно у фірмовому вершково-часниковому соумі з сиром дор блю
Запечена під сиром Пармезан, подається з соусом песто та часниковим Мацоні
Вихід: 1/2 частина Половинка курча змащене часниковою олією, подається з аджикою
Соковитий лосось під ніжним соусом подається з цукіні на грилі.
Вихід: 1 шт.
Традиційна східна страва з рису басматі, овочів та баранячого м'яса
Гостра яловичина, тушкована з овочами
‼️‼️ЦІНА ВКАЗАНА ЗА 100грм ‼️‼️ Соковиті відбірні реберця телятини обсмажені до ідеальної скоринки, зберігаючи всередині всю природну соковитість. Подається на тонкому лаваші, який вбирає аромати м’яса, доповнене пікантною маринованою цибулею, свіжою зеленню та соковитими зернами граната.
‼️‼️ЦІНА ВКАЗАНА ЗА 100грм ‼️‼️ Соковиті відбірні реберця баранини обсмажені до ідеальної скоринки, зберігаючи всередині всю природну соковитість. Подається на тонкому лаваші, який вбирає аромати м’яса, доповнене пікантною маринованою цибулею, свіжою зеленню та соковитими зернами граната.
‼️‼️ЦІНА ВКАЗАНА ЗА 100грм ‼️‼️ Соковиті свинячі ребра сувід запікаються до досконалої глазурованої скоринки, що надає їм насиченого смаку з легкою солодкою ноткою. Подаються на тонкому лаваші, що вбирає м’ясні соки, доповнені цибулею, свіжою зеленню та яскравими зернами граната.
‼️‼️ЦІНА ВКАЗАНА ЗА 100грм ‼️‼️
‼️‼️ЦІНА ВКАЗАНА ЗА 100грм ‼️‼️
‼️‼️ЦІНА ВКАЗАНА ЗА 100грм ‼️‼️ Витончене поєднання соковитого м'яса, ніжного лаваша та яскравих смакових акцентів. Свіжість зелені та легка кислинка гранатових зерен підкреслюють смак ароматного шашлику, а маринована цибуля додає страві пікантності. Ідеальний вибір для святкової трапези чи особливого вечора.
Кебаб з індички – це ніжна, соковита страва з дієтичного м’яса, ідеально приправлена ароматними спеціями. Стегно індички подрібнюється до однорідної текстури, замішується з духмяними спеціями та свіжою зеленню, після чого обсмажується на відкритому вогні до апетитної золотистої скоринки. Завдяки м’якому, але насиченому смаку, кебаб чудово поєднується з лавашем, свіжими овочами та соусами.
З сиром сулугуні Вихід - 1 шт.
Вихід - 1 шт.
Шашлик з курячого стегна 400гр, свинини 400гр, телятини 400гр, кебаб курячий 1шт, з баранини 1шт, картопля по-домашньому 200гр, соуси в асортименті 300гр.
Смажена картопля з прянощами та цибулею Апетитні золотисті шматочки картоплі, обсмажені до хрусткої скоринки, з ароматними спеціями та соковитою цибулею. Ідеальна страва для поціновувачів домашнього смаку!
томат, болгарський перець, кабачок, гриби, баклажан з додаванням часнику
в поєднанні з томатами та зеленю під сирною скоринкою
З соусом Песто
Маринується в соєвому соусі з додаванням часнику. Перед подачею посипається зеленню.
Маринується в соєвому соусі з додаванням часнику. Перед подачею посипається зеленню.
Маринується в соєвому соусі з додаванням часнику. Перед подачею посипається зеленню.
Маринується в соєвому соусі з додаванням часнику. Перед подачею посипається зеленню.
Маринується в соєвому соусі з додаванням часнику. Перед подачею посипається зеленню.
Класичні деруни зі сметаною – традиційна українська страва, яка завжди тішить своїм простим, але насиченим смаком. Ідеально поєднуються з прохолодною, ніжною сметаною, створюючи гармонію текстур і смаків.
Деруни зі смаженим салом та цибулею – це справжня насолода для шанувальників ситної домашньої кухні. Це страва, що дарує тепло й нагадує про родинний затишок, коли кожен шматочок сповнений смаку традицій та щирої любові до української кухні.
Деруни з ароматними грибами та цибулею, огорнуті ніжним вершковим соусом. Пармезан додає витонченості та насиченого смаку, створюючи ідеальну страву для затишної вечері чи святкового столу.
Традиційний грузинський соус із слив із кисло-солодким смаком і ароматними спеціями. Ідеально підходить до м’яса, риби та овочів.
Яскравий мікс перцю та спецій, що розпалить вогонь у серці. Ідеально до всього, що любить гостреньке!
Насичений соус із гранатового соку з легкими кисло-солодкими нотками. Ідеально доповнює м’ясо, рибу та овочі, додаючи стравам вишуканий східний акцент.
Морозиво: пломбір, баблгам. Сорбет: полуниця.
Легкий десерт із повітряних вершків та ягідного желе, прикрашений шоколадною крихтою.
“Святкові страви — це мистецтво, яке потребує часу. Просимо оформляти замовлення за 3 дні.”
Рулька в темному пиві, рулька в аджиці, та рулька в діжонській гірчиці, приготовані по класичній технології, подаються з тушкованою та квашеною капустою. 5,5кг приблизно
Свинячі реберця приготовані в хоспері з медовою скоринкою, подаються з овочевим гарніром (кукурудза, чері, шампиньони, часник, Чилі). 3кг приблизно
Класичні, смажені карасики, з фірмовим сметано-апельсиновим соусом. 2,5кг приблизно
Домашня курка в апельсиновому маринаді приготована в духовці з солодким бататом 4кг приблизно
Печена молода качка фарширована гречаною кашою з шампиньонами, подається з цілими печеними яблуками