Карпачо з телятини – витончене поєднання ніжно нарізаних тонких скибочок м’яса, що тануть у роті, з пікантною руколою, соковитими помідорами чері та ароматним пармезаном. Завершує композицію витончений бальзамічний крем, що додає страві легкої кислинки та гармонійності. Ідеальний вибір для тих, хто цінує баланс смаків та елегантність у кожному шматочку.
Легке карпачо з буряка – витончений мікс тонко нарізаного запеченого буряка, ніжного козиного сиру, хрустких волоських горіхів та свіжого шпинату. Завершує цю гармонію смаків легка заправка вінегрет, що додає страві витонченого аромату і балансу. Ідеальний вибір для тих, хто цінує здорову їжу з яскравим смаком.
Вишукане карпачо з лосося – тонкі скибочки ніжного малосольного лосося, доповнені пікантними каперсами, витонченим пармезаном та свіжою руколою. Завершує композицію ароматна зелена олія, яка підкреслює делікатність смаків і створює ідеальну гармонію. Страва для справжніх гурманів і поціновувачів морських делікатесів.
Хвіст лосося холодного копчення – ніжний делікатес із насиченим димним ароматом, що підкреслюється свіжістю лимона та запашним кропом. Ідеальне поєднання для витонченого закусочного столу.
Дует оселедця та скумбрії – ніжний оселедець і соковита скумбрія подаються разом із золотистою смаженою картоплею. Це ситне та ароматне поєднання, що дарує справжнє задоволення шанувальникам традиційної кухні з сучасним акцентом.
Ніжний курячий паштет – витончений смак, доповнений свіжим тар-таром з яблук і чорносливу, який додає легкої кисло-солодкої нотки. Подається з хрусткими грінками та несподіваним акцентом у вигляді солодкої халви, створюючи вишуканий баланс смаків для справжніх гурманів.
М'ясне асорті власного виробництва – ароматна коппа, ніжний сиро-копчений балик, витончена панчетта, пікантна бастурма та тонко нарізаний фует. Все це доповнено хрусткими крекерами, каперсами та діжонською гірчицею, створюючи ідеальне поєднання смаків.
Сирне асорті – розмаїття смаків і текстур: ніжна бебі моцарела, вершковий камамбер, пікантний дор блю, витриманий грана падано, солонувата бринза та ароматна копчена косичка. Ідеальний вибір для поціновувачів сирних делікатесів на будь-який смак.
В'ялене сало із насиченим смаком, що тане в роті. Подається з ароматним грузинським соусом сацебелі, який додає пікантності, та хрусткими грінками для гармонійного поєднання текстур і смаків.
Баклажанові рулетики – витончене поєднання ніжних баклажанів, насиченої горіхової пасти, зелені та соковитих зерен граната, що додають свіжості. Легка та смачна закуска з яскравим грузинським характером.
Асорті овочів та зелені – свіжий мікс стиглих томатів, хрустких огірків, соковитого болгарського перцю та запашної зелені. Ідеальна легка закуска для поціновувачів натуральних смаків і свіжості.
Соління з бочки – апетитний набір з томатів, хрустких огірків, пікантного перцю чилі та соковитої капусти. Яскрава закуска для любителів насичених домашніх смаків.
Сир халумі з ягідним соусом – ніжний сир із коров’ячого молока, майстерно приготований на грилі. Подається зі свіжою руколою, соковитим виноградом і зернами граната, доповненими ароматним ягідним соусом для ідеального балансу солоного та солодкого смаку.
Запечений камамбер – сир, що поєднується зі солодкістю меду та соковитими томатами чері. Подається з хрусткими грінками для створення гармонійного поєднання смаків і текстур.
Бурата з міксом салату – ніжний і вершковий сир бурата, що гармонійно поєднується зі свіжим салатним міксом і соковитими томатами. Завершує композицію ароматний бальзамічний крем, додаючи вишуканої кисло-солодкої нотки.
Салат з персиком та хамоном – яскраве поєднання соковитих скибочок персика, ароматного хамону та ніжного козячого сиру. Свіжий мікс салатного листя додає легкості, створюючи гармонійний баланс.
Традиційний грузинський салат – поєднання соковитих свіжих овочів, хрусткого міксу салату та запашної пряної зелені, довершене насиченою горіховою пастою. Яскравий смак і автентичний колорит грузинської кухні.
Салат Гогві – витончене поєднання свіжого міксу салатного листя, соковитих томатів чері, ніжної бейбі моцарели та гарбуза, приготованого методом сувід для збереження природного смаку та текстури. Страву доповнює ароматна пряна заправка і хрустке гарбузове насіння.
Салат з качиною грудкою – ніжне філе качки, приготоване методом су-від для збереження соковитості, поєднується з в'яленими томатами та карамелізованою грушею. Завершує страву ароматний ягідний соус, додаючи легкої кисло-солодкої нотки.
Салат із сьомгою – гармонійне поєднання соковитих томатів чері, свіжого міксу салату та сьомги. Сир сулугуні та соус песто надає страві яскравого ароматного акценту.
Салат з карамелізованою курячою печінкою – ніжна карамелізована печінка поєднується зі свіжим міксом салату, соковитою грушею та виноградом. Завершує композицію гранатовий соус, додаючи кисло-солодкої нотки.
Салат з медовою куркою – ніжні шматочки курки в медово-аджичному соусі доповнені хрустким міксом салату, соковитим болгарським перцем і селерою.
Салат Тбілісі – ситне поєднання соковитого ростбіфу, ніжної квасолі, болгарського перцю та хрусткої цибулі. Страва сповнена яскравими грузинськими смаками та ароматами.
Суп з запеченого гарбуза, моркви, цибулі та смаженого коріння селери подається зі смаженим беконом та козячим сиром
Домашній курячий бульйон, з локшиною та яйцем
хінкалі зі свининою та яловичиною 1шт, хінкалі з бараниною 1шт, хінкалі з сиром та м'ятою 1шт, хінкалі з грибами 1шт, хінкалі з лососем, м'яким сиром та шпинатом 1шт, хінкалі з куркою, грибами та копченим сиром 1шт
хінкалі зі свининою та яловичиною 2шт, хінкалі з бараниною 2шт, хінкалі з сиром та м'ятою 2шт, хінкалі з грибами 2шт, хінкалі з лососем, м'яким сиром та шпинатом 2шт, Хінкалі з куркою, грибами та копченим сиром 2шт
12 Хінкалі зі свининою та яловичиною
12 Хінкалі з бараниною
з куркою, сиром сулугуні, зеленою цибулею, жовтком та аджикою
Хачапурі у формі човника з сулугуні, імеретинським сиром та яйцем. УВАГА! На доставку яйце замішується з сиром
Традиційний мегрельский хачапурі великого розміру для гучного застілля Діаметр ⌀50см.
Традиційний аджарський хачапурі дуже великого розміру для дружньої компанії
з вишневим соусом та сиром дор блю
З сиром сулугуні Вихід - 1 шт.
Вихід - 1 шт.
Шашлик з курячого стегна 400гр, свинини 400гр, телятини 400гр, кебаб курячий 1шт, з баранини 1шт, картопля по-домашньому 200гр, соуси в асортименті 300гр.
Сімейна страва зі смаженої телятини, запеченого гарбуза, чорносливу, цибулі та грузинських спецій
шматочки лосося на пательні з овочами та гранатовим соусом
Запечена під сиром Пармезан, подається з соусом песто та часниковим Мацоні
У вершковому соусі та тархуні, подається з обсмаженою картоплею
Куряче стегно, свинина, телятина, запікається у вершковому соусі під сирною скоринкою
Запечене куряче стегно у фірмовому вершково-часниковому соумі з сиром дор блю
Смажена на вугіллі перепілка з часниковою заправкою та фірмовою аджикою
Вихід: 1/ 2 частина
Ніжне обсмажене філе качки з кус-кусом, ягідним соусом та смарагдовою олією
Вихід: 1 шт.
Традиційна східна страва з рису басматі, овочів та баранячого м'яса
Гостра яловичина, тушкована з овочами
томат, болгарський перець, кабачок, гриби, баклажан з додаванням часнику
в поєднанні з томатами та зеленю під сирною скоринкою
З соусом Песто
Класичні деруни зі сметаною – традиційна українська страва, яка завжди тішить своїм простим, але насиченим смаком. Ідеально поєднуються з прохолодною, ніжною сметаною, створюючи гармонію текстур і смаків.
Деруни з лососем та крем-сиром – вишукана інтерпретація традиційної страви. Хрусткі картопляні деруни доповнені ніжним крем-сиром і шматочками слабосоленого лосося, які надають страві особливого смаку та витонченості. Це гармонійне поєднання класичних і сучасних інгредієнтів, яке порадує справжніх гурманів.
Деруни зі смаженим салом та цибулею – це справжня насолода для шанувальників ситної домашньої кухні. Це страва, що дарує тепло й нагадує про родинний затишок, коли кожен шматочок сповнений смаку традицій та щирої любові до української кухні.
Деруни з ароматними грибами та цибулею, огорнуті ніжним вершковим соусом. Пармезан додає витонченості та насиченого смаку, створюючи ідеальну страву для затишної вечері чи святкового столу.
Ніжний десерт, який поєднує вершковий смак та приємну кислинку стиглих вишень. Основу цього десерту становить хрусткий пісочний шар з печива, який гармонійно доповнюється повітряною сирною начинкою. Вишневий конфітюр надає десерту яскравого смаку, створюючи ідеальний баланс між солодким та кислим. Такий чизкейк стане чудовим завершеням будь-якого святкового столу.
від 0,500г
від 0,500г
Рулька в темному пиві, рулька в аджиці, та рулька в діжонській гірчиці, приготовані по класичній технології, подаються з тушкованою та квашеною капустою. 5,5кг приблизно
Свинячі реберця приготовані в хоспері з медовою скоринкою, подаються з овочевим гарніром (кукурудза, чері, шампиньони, часник, Чилі). 3кг приблизно
Класичні, смажені карасики, з фірмовим сметано-апельсиновим соусом. 2,5кг приблизно
Домашня курка в апельсиновому маринаді приготована в духовці з солодким бататом 4кг приблизно
Печена молода качка фарширована гречаною кашою з шампиньонами, подається з цілими печеними яблуками