Немає доступного часу.
БІЛІ ВИНА
Mawhero Marlborough Sauvignol Blanc
174 UAH
MAWHERO   Sauvignon   Blanc   Marlborough
Біле сухе вино   блідо-лимонного кольору зі   світло-зеленими   відблисками. Яскравий
букет з   ароматами   лайма   і   грейпфрута ,  з   нотами нектарина   і   лемонграса, з  
тонкими   відтінками жимолості і   тропічних   фруктів.  Свіжий, м'який, чистий
смак з фруктово-мінеральними відтінками і тонкою кислинкою у стриманому післясмаку.
Чудовий аперитив. Рекомендовано подавати до морепродуктів, екзотичних страв, літніх  
салатів,   козячих   сирів,   спаржі.
Температура   сервірування:   8ºС   -   10ºС.  
Регіон:   Мальборо,   Нова Зеландія.  
Склад:   100%   Совіньйон   Блан
150мл
12%
Mawhero Marlborough Sauvignol Blanc
Soave DOC 🇮🇹
132 UAH
SOAVE Terre di POZZO
DOC
Вино біле сухе
Сорт винограду: Требіано ді Соаве та Гарганега
Регіон: Венето
Має делікатний букет смакових нот, де груша та яблуко вдало балансують з
нюансами меду та ніжними квітковими акордами.
150мл
Soave DOC 🇮🇹
Сагурамо, Gurmishvili`s Marani
180 UAH
Біле сухе
Сбалансована кіслотність , аромат складний з нотами запечених фруктів, сортової стиглої
дині, абрикосу, яблука то апельсинової цедри з чітко вираженими тонами горіху та дубу.
150мл
Сагурамо, Gurmishvili`s Marani
Цинандалі, KTW special collection
135 UAH
Біле сухе
Вино виготовляється з винограду сортів Гарулі Мцване та Ркацителі, вирощених на території
контрольованого походження мікрозони Цинандалі.
Воно має світло-солом'яний колір з багатим плодовим букетом і м'яким тонким смаком.
Можна відчути нотки яблука, персика, айви, тропічних фруктів та підсмажених горіхів. А
витримка в бочці надає вину складність, що так цінується винними
гурманами.
150мл
12.5%
Цинандалі, KTW special collection
Піросмані, KTW Miriani
135 UAH
Біле напівсухе
Має насичений золотистий колір. В ароматі відчуваються свіжі соковиті
тони фруктів з міксом цитрусових.
150мл
Піросмані, KTW Miriani
Твіші, KTW special collection
150 UAH
Біле напівсолодке
Вино входить до числа найвідоміших і найпопулярніших у світі, підкорюючи серця
поціновувачів фруктових ноток, повнотілою основою та яскравим післясмаком. Має світлосолом'яний відтінок із приємною грою смарагду у кольорі. Підкорює приємним смаком із
тонкими нотками меду, айви та м'яти.
150мл
Твіші, KTW special collection
Крахуна, Chateau Askana
174 UAH
Біле сухе
Виготовлено із автохтонного сорту винограду Крахуна, який вирощується в Імеретинському
регіоні. Після ферментації – природного перетворення свіжого виноградного соку у вино -
напій витримується 7 місяців у дубовій бочці. Процес старіння проходить на осаді
(батонаж), який збагачує молоде вино ароматично та структурно. Приваблює солом'яно -
золотистим кольором. Володіє багатогранним букетом із яскраво виражених сортових
ароматів та цитрусових тонів. Смак поєднує соковиті садові плоди та легку приємну
кислотність. Чудово поєднується з м’ясними, рибними стравами та сирами.
150мл
Крахуна, Chateau Askana
Ziari Creek, KTW 
144 UAH
Біле сухе
виготовляється із сортів винограду Ркацителі та Мцване, що
вирощуються на власних плантаціях в мікрозоні Зіарі (регіон Кахетія).
Має золотисто-солом'яний колір. Збалансована кислотність та свіжість
чудово поєднуються з вишуканими нотами цитрусових та тропічних
фруктів, створюючи неперевершений смаковий профіль вина,
дарований виноробним терруаром Зіарі.
Добре поєднується з овочевими салатами, пряними стравами з білого
м’яса та риби. Рекомендована температура споживання від 9 ºС до 11
ºС.
150мл
Ziari Creek, KTW 
Квеврі,Tamada
1350 UAH
ТАМАДА Квеврі біле сухе
100% Ркацителі. Виноград збирається вручну у 20-кілограмові кошики на власному
винограднику Вардісубані (КНП Цинандалі).

Ягоди ферментуються разом із гребенями (30% - 35%) у квеврі при температурі 17 –
19 С. Мацерація триває шість місяців (20-25 піжажів на добу). Після – декантація вина та
витримка у 3-4 річній дубовій бочці не менше 1 року. Не фільтрується.
Інтенсивний бурштиново-золотистий колір із помаранчевими відблисками. Сильний,
фруктовий, розкішний аромат із нотами апельсинового мармеладу, трав'яного чаю,
інжиру та лісових горіхів. Смак гармонійний з потужним тривалим післясмаком
бджолиного воску.
Рекомендовано подавати до зрілих сирів, наприклад, Parmigiano Reggiano з
інжирним джемом.
750мл
12.5%
Квеврі,Tamada
Мцване Oрганік Vismino
870 UAH
Вино біле сухе, Кахетія, Ференц Аркуш «Ноктюрн No.3 (Мрії кохання)»
Склад: Мцване 100%
Колір: Кришталево чистий світло-солом'яний із зеленими відблисками.
Аромат: Інтенсивний букет ароматів білих та тропічних фруктів.
Смак: Освіжаючий, наповнений інтенсивними сортовими характеристиками з
гармонійним поєднанням мінеральності та кислотності. Соковите, з гарним тілом і ніжним
післясмаком.
Еногастрономія: Ідеально поєднується з рибою, морепродуктами. Прекрасно як
аперитив.
750мл
12.5%
Мцване Oрганік Vismino
Піросмані, Tamada
630 UAH
Біле напівсолодке вино
Сорт винограду: Мцване -70%, Ркацителі - 30%
Регіон: Алазанська долина, Кахетія, Східна Грузія
Витримка у танку: мінімум 5 місяців
Колір: янтарний, золотистий
Аромат: Яскравий букет, з тонами жовтої сливи та плодово-фруктовими тонами.
Смак: м'яке, з приємною освіжаючою кислинкою, з довгим солодкуватим
післясмаком.
Рекомендовано подавати до паштетів, рибних страв, сирів, несолодких десертів.
Прекрасний аперитив.
Температура сервірування 10-12°С.
Спирт 12%, цукор 37-45 г/ дм3
750мл
12%
Піросмані, Tamada
Горулі Мцване, Chateau Mukhrani
1470 UAH
ГОРУЛІ МЦВАНЕ біле сухе вино
Сорт: Горулі Мцване 85%, Чинурі 15% з Шато Мухрані

Урожай: 8 т/ га максимум, або 50-55 гектолітрів/ га
Мінімальна витримка у танку 8 місяців
Колір: лайма зі світло-солом'яними відтінками
Аромат: багатий букет
Смак: м'який, фруктовий з нотами білої шовковиці, дині, жовтих слив у
поєднанні з цитрусовими нотками та цілющою кислотністю. Стримана, але інтригуюча
середина. Прекрасно виражена структура.
Рекомендується подавати до страв з птиці та риби, а також воно добре поєднується з
салатами, чудове як аперитив. Рекомендована температура подачі: 8С.
750мл
12.5%
Горулі Мцване, Chateau Mukhrani
ЧЕРВОНІ ВИНА
Сагурамо, Gurmishvili`s Marani
174 UAH
Червоне сухе
Вино Сагурамо створюється із надзвичайно рідкісних сортів винограду, вирощених у регіоні
Центрального Картлі на колекційних ділянках. Унікальний купаж з автохтонних сортів
винограду Шавкапіто,Буза та Данахарулі створюється лише у Guramishvili's Marani. Вино гідно
виділяється своїм унікальним, неповторним смаком та букетом.
150мл
Сагурамо, Gurmishvili`s Marani
Мукузані, KTW special collection
156 UAH
Червоне сухе
Грузини називають Мукузані вином зі складним і норовливим характером. Кожен ковток
послідовно розкриває букет напою, що володіє густим присмаком, насиченим дубовими,
ягідними нотками. Смак витриманого за всіма правилами «Мукузані» має класичну структуру
сухого вина: у ньому і в'язкість, і терпкість, і оксамитова густота, що надовго обволікає
рецептори пряністю дуба, спецій, чорно-ягідної палітри.
150мл
Мукузані, KTW special collection
Сапераві Кабарне, KTW special collection
144 UAH
Червоне сухе
Виготовляється шляхом сіпажу з сортів винограду Сапараві та Каберне, що вирощуються в
мікрзоні Цинандалі Кахетії. Вино витримується в дубовій бочці 9-ть місяців. Має темно-
гранатовий колір, ніжний аромат черешні з нотами дуба і прянощів. Смак вина приємний,
оксамитовий, з насиченими нотами ожини і вишні.
Добре поєднується з м’ясом гріль, овочами та гострими закусками
150мл
Оджалеші, KTW special collection
174 UAH
Червоне напівсухе
Вино виноградне напiвсухе червоне, вироблено з автохтонного сорту винограду Оджалеші,
який вирощується у Захiдній Грузiї.
Вино славиться довготривалою історією, яка починає свій відлік ще з 1933 року. Має
насичено гранатовий колір. Смак оксамитовий, з витонченою природною терпкістю та
ніжними плодовими відтінками, серед яких домінують ноти вишні та сливи. В букеті
приваблює свіжий сортовий аромат. Гармонійно підходить до десерту та фруктів.
150мл
Кіндзмараулі, KTW special collection
162 UAH
Червоне напівсолодке
Вино виготовляється з винограду сорту Сапераві, вирощеного на території контрольованого
походження мікрозони Кінзмараулі. Вино має насичений аромат з відтінками ожини, в'яленої
чорної смородини та увареної вишні. Шовковистий, складний смак з яскраво вираженими
тонами ожини та чорносливу чудово гармонують з м'якою терпкістю та складним довгим
післясмаком
150мл
Кіндзмараулі, KTW special collection
Хвачкара, KTW special collection
225 UAH
Червоне напівсолодке
Справжня перлина марочних природно-напівсолодких вин, гордість грузинських виноробів.
Виробляється у західній Грузії – мікрозона Рача. Вино має світло-рубіновий колір. Смак
збалансований з вишуканими відтінками гранату та стиглих ягід. Підкорює приємною
насолодою і тривалим легким післясмаком.
150мл
Хвачкара, KTW special collection
Chianti DOCG 🇮🇹
132 UAH
POGGIO DEI SALICI Chanti
DOCG
Вино червоне сухе
Сорт винограду: Требіано ді Соаве та Гарганега
Регіон: Тоскана
Вино має яскравий червоний колір, фруктовий аромат з нотками
фіалки, терпкуватий смак з нотками чорної черешні та чорниці.
Рекомендована температура споживання 18°С - 20°С.
150мл
Chianti DOCG 🇮🇹
Сапераві,Tamada
630 UAH
Червоне сухе
Сорт винограду: Сапераві 100%
Регіон: Алазанська долина (Кахетія), Східна Грузія
Витримка у дубі: мінімум 5 місяців
Колір: інтенсивний темно-гранатовий
Аромат: Яскравий, свіжий, сортовий, із тонами чорної смородини, шовковиці та
вишні.
У смаку – екстрактивний, приємно терпкий, мужній, гармонійний, з довгим
приємним післясмаком.
Рекомендовано подавати до сиру, овочів, шинки, соління та смажених соковитих
м'ясних страв, із зеленню, грузинськими національними приправами та соусами,
обов'язково з грузинським тепловуватим лавашем. Відмінно поєднується з гострими
закусками, пряним чи гострим м'ясом зі свіжими овочами. Температура
сервірування – 12-14 °С
Вміст спирту 14,5 – 13,5%
750мл
13%
Сапераві,Tamada
Напареулі,Tamada
750 UAH
Червоне сухе
Виготовляється за європейською технологією. Витримується у дубових бочках
Сорт: Сапераві 100%
Регіон: мікрозона Напареулі в Телавському районі Алазанської долини Гаре
(зовнішня) Кахеті Східної Грузії
Витримка у дубі: мінімум 6 місяців
Колір: неповторний гранатовий відтінок
Аромат: відтінки черешні, вишні, смородини та дубові нотки.
Смак: бархатистий, повний, гармонійний, пропорційний пряний екстрактивний,
здається, що до нього більше просто нічого додати або зменшити.
Особливо добре поєднується з м'ясом на грилі, різними видами сиру.
Рекомендують подавати до дичини, приправленої невеликою кількістю спецій. Хорошою
закускою послужить і гострий сир. Рекомендується подавати при температурі 14-16°С
Спирт 12,5%
750мл
12.5%
Напареулі,Tamada
Піросмані, Tamada
720 UAH
Червоне напівсолодке вино
Сорт винограду: Сапераві 100%
Регіон: Алазанська долина, Кахетія, Східна Грузія
Витримка у танку: мінімум 5 місяців
Колір: густий, темно-гранатовий
Аромат: Насичений сортовий аромат з тонами вишневої наливки, ожини та чорної
смородини, молоде вино має також відтінки чорного перцю.
Смак: насичений відтінками стиглих ягід, свіже, повне; невисокий залишковий
цукор надає йому пікантної м'якості.
Рекомендовано подавати до сиру, овочів, шинки, соління та смажених соковитих
м'ясних страв, із зеленню, грузинськими національними приправами та соусами,
обов'язково з грузинським тепловуватим лавашем.
Температура сервірування 14-16°С.
Спирт 12%, цукор 37-45 г/ дм3
750мл
11%
Піросмані, Tamada
Ахешені,Tamada
870 UAH
червоне напівсолодке
750мл
11.5%
Ахешені,Tamada
Квеврі,Tamada
1350 UAH
ТАМАДА Квеврі червоне сухе
100% Сапераві. Виноград збирається вручну у 20-кілограмові кошики на власному
винограднику Вардісубані (КНП Цинандалі).
Ягоди ферментуються разом із гребенями (30% - 35%) у квеврі при температурі 17 –
19 С. Мацерація триває сім місяців у контакті (20-25 піжажів на добу). Після – декантація
вина та витримка у 3-4 річній дубовій бочці не менше 1 року. Не фільтрується.
Рубіновий темний колір із пурпуровим обідком. Багатий насичений аромат, у якому
домінує чорна вишня. Печені фрукти змінюються нотами спецій. Смак дуже фруктовий з
чудовою структурою та тривалим чорничним післясмаком.
Рекомендовано до м'ясних страв, гострих сосисок, грузинських купатів,
хамона Іберіко чи Ломо.
750мл
14.5%
Квеврі,Tamada
Сапераві Органік Vismino
1230 UAH
Червоне сухе вино, Кахетія, Сергій Рахманінов «Прелюдія Ор. 23, №6»
Склад: Сапераві 100%
Колір: Насичений, темно-рубіновий.
Аромат: Яскраво виражені стиглі червоні ягоди. Дубові нотки чудово гармонують із
фруктами.
Смак: Помірно насичена танінова структура чудово поєднується з гарною
кислотністю, створюючи ідеальну збалансованість.
Зберігання: Можна пити або зберігати протягом 5 років або більше. Температура
зберігання: 10-14°C
Еногастрономія: Ідеально поєднується зі стравами з червоного м'яса, дичиною
або тушкованим м'ясом. Температура подачі: 14-16°C
750мл
12.5%
Сапераві Органік Vismino
Тавквері, Chateau Mukhrani
1470 UAH
ТАВКВЕРІ червоне сухе вино
Тавквері – це один із найдавніших та найбільш рідкісних грузинських ендемічних
чорних сортів винограду з регіону Картлі. Це сорт із жіночим типом квітів, він не здатний
самостійно запилюватися, тому його садять упереміш із Сапераві. Але сорти винограду з
жіночим типом цвітіння дають найбільші ягоди та грона.
Сорт: Тавквері 100% з Шато Мухрані
Урожай: максимум 12 т/ га, що відповідає 75-85 гл/ га
Мінімальна витримка: 20 місяців у дубовій бочці
Колір: Насичений червоний колір з блискучими відтінками
Аромат: Ніжний букет червоних фруктів у поєднанні із пряними нотами. Яскраво
виражені червоні фрукти та солодкі аромати.
Смак: Хрумка свіжість і середнє тіло, м'який смак. Свіжий тривалий післясмак.
Найкраще поєднується з червоним м'ясом та зрілими сирами різних стилів.
Рекомендація нашого шеф-кухаря: дорадо і шинка. Температура подачі: 15-18°C
750мл
12.5%
Тавквері, Chateau Mukhrani
ІГРИСТІ ВИНА
Galaktioni, KTW біле брют
561 UAH
Вино біле ігристе брют
Сорти винограду: Ркацителі, Манавіс Мцване, Цицка, Цолікаурі

Витончене, освіжаюче вино світло-солом'яного кольору з ніжним смаком і
вражаючою кислотністю. Букет з тонів цитрусових та груш, з ледь помітним квітковим
ароматом.
750мл
11.5%
Galaktioni, KTW біле брют
Galaktioni 🇬🇪
561 UAH
KTW рожеве напівсухе
750мл
11.5%
Galaktioni 🇬🇪
Galaktioni
561 UAH
KTW Semi-Sweet
750мл
11.5%
Galaktioni
Old Tbilisi біле брют
630 UAH
БРЮТ - елегантне
Ігристе натуральне вино золотистого кольору. В ароматі присутні ноти квітів глоду,
абрикосу та легкі цитрусові тони. Смак свіжий, тривалий з фруктовим і квітковим
бадьорим післясмаком. Ідеальне як аперитив. Рекомендовано до страв з морепродуктів,
овочевих салатів, крабів, чорної та червоної ікри, до твердих сирів, горіхів та свіжих
фруктів.
Найкраще вживати за температури +6С. Вміст спирту: 13%
750мл
13%
Old Tbilisi  біле брют
Old Tbilisi біле напівсухе
Закінчилось
НАПІВСУХЕ - делікатне
Ігристе натуральне вино світло-солом'яного кольору із золотавими відтінками.
В ароматі присутні ноти цитрусових та ніжних білих кольорів. Смак тривалий, округлий із
зрілим, фруктовим післясмаком. Ідеальний аперитив. Рекомендовано до страв із білого
м'яса, птиці, овочів під вершковим соусом, страв китайської та індійської кухні,
свіжих фруктів та несолодких десертів. Найкраще вживати за температури +8С. Спирт:
12,5%. Цукор 35 г/ дм.
750мл
12.5%
Old Tbilisi біле напівсухе
Old Tbilisi біле напівсолодке
Закінчилось
НАПІВСОЛОДКЕ - насичене
Ігристе вино світло-солом'яного кольору із смарагдовими відтінками. В
ароматі присутні ноти персика, банана та ніжні відтінки білих кольорів. Смак округлий,
шовковистий, фруктовий із тривалим післясмаком. Ідеальний аперитив. Рекомендується
подавати до страв із птиці та риби, вершкових сирів, десертів (бісквіти, суфле, безе,
печиво), свіжих фруктів.
Найкраще вживати за нормальної температури 10С. Склад: 100% Ркацителі
Вміст спирту: 12,5%. Вміст цукру 55 г/ дм.
750мл
12.5%
Old Tbilisi біле напівсолодке
Prosecco   Бочкове (Frizzante) 🇮🇹
99 UAH
150мл
10.5%
Prosecco   Бочкове (Frizzante) 🇮🇹
РОЖЕВІ ВИНА
Розе Ia`s, KTW special collection
144 UAH
Рожеве напівсухе
Вино має світло-рожевий колір, який досягається шляхом нетривалого контакту сусла з
мезгою та купажу з кількох сортів винограду Сапераві, Мускату та Мцване.
Витончений і тонкий аромат вина розкривається нотками квітів та легкими відтінками ягід
чорної смородини та малини.
150мл
Розе Ia`s, KTW special collection
Чхавері Розе, Chateau Askana
174 UAH
Рожеве сухе
Виготовлено із рідкісного автохтонного сорту винограду Чхавері, який вирощується в районі
Кеда в Аджарії. Для виробництва використовують сік із рожевого винограду, який за
традиційним методом декілька годин настоюється разом із шкіркою ягід, завдяки чому напій
набуває дивовижний світло-рожевий колір з малиновим відтінком. Класична технологія
виробництва надає вину яскравих нюансів колоритного грузинського стилю. Смак
насичений, в букеті присутні витончені аромати стиглих персиків та троянди. Легкий характер
напою робить його бездоганним варіантом для створення романтичного настрою. Чудово
поєднується з десертами, фруктами та сирами.
150мл
Чхавері Розе, Chateau Askana
Інформація про заклад

Контактні дані

вулиця Юлії Здановської, 46/1, Київ, Україна

Робочий час

Понеділок
12:00 - 22:00
Вівторок
12:00 - 22:00
Середа
12:00 - 22:00
Четвер
12:00 - 22:00
П’ятниця
12:00 - 23:00
Субота
12:00 - 23:00
Неділя
12:00 - 23:00
Ми в соцмережах
Telegram
Google
Facebook
Instagram

Створено на основі