MAWHERO Sauvignon Blanc Marlborough Біле сухе вино блідо-лимонного кольору зі світло-зеленими відблисками. Яскравий букет з ароматами лайма і грейпфрута , з нотами нектарина і лемонграса, з тонкими відтінками жимолості і тропічних фруктів. Свіжий, м'який, чистий смак з фруктово-мінеральними відтінками і тонкою кислинкою у стриманому післясмаку. Чудовий аперитив. Рекомендовано подавати до морепродуктів, екзотичних страв, літніх салатів, козячих сирів, спаржі. Температура сервірування: 8ºС - 10ºС. Регіон: Мальборо, Нова Зеландія. Склад: 100% Совіньйон Блан
SOAVE Terre di POZZO DOC Вино біле сухе Сорт винограду: Требіано ді Соаве та Гарганега Регіон: Венето Має делікатний букет смакових нот, де груша та яблуко вдало балансують з нюансами меду та ніжними квітковими акордами.
Біле сухе Сбалансована кіслотність , аромат складний з нотами запечених фруктів, сортової стиглої дині, абрикосу, яблука то апельсинової цедри з чітко вираженими тонами горіху та дубу.
Біле сухе Вино виготовляється з винограду сортів Гарулі Мцване та Ркацителі, вирощених на території контрольованого походження мікрозони Цинандалі. Воно має світло-солом'яний колір з багатим плодовим букетом і м'яким тонким смаком. Можна відчути нотки яблука, персика, айви, тропічних фруктів та підсмажених горіхів. А витримка в бочці надає вину складність, що так цінується винними гурманами.
Біле напівсухе Має насичений золотистий колір. В ароматі відчуваються свіжі соковиті тони фруктів з міксом цитрусових.
Біле напівсолодке Вино входить до числа найвідоміших і найпопулярніших у світі, підкорюючи серця поціновувачів фруктових ноток, повнотілою основою та яскравим післясмаком. Має світлосолом'яний відтінок із приємною грою смарагду у кольорі. Підкорює приємним смаком із тонкими нотками меду, айви та м'яти.
Біле сухе виготовляється із сортів винограду Ркацителі та Мцване, що вирощуються на власних плантаціях в мікрозоні Зіарі (регіон Кахетія). Має золотисто-солом'яний колір. Збалансована кислотність та свіжість чудово поєднуються з вишуканими нотами цитрусових та тропічних фруктів, створюючи неперевершений смаковий профіль вина, дарований виноробним терруаром Зіарі. Добре поєднується з овочевими салатами, пряними стравами з білого м’яса та риби. Рекомендована температура споживання від 9 ºС до 11 ºС.
Біле напівсолодке вино Сорт винограду: Мцване -70%, Ркацителі - 30% Регіон: Алазанська долина, Кахетія, Східна Грузія Витримка у танку: мінімум 5 місяців Колір: янтарний, золотистий Аромат: Яскравий букет, з тонами жовтої сливи та плодово-фруктовими тонами. Смак: м'яке, з приємною освіжаючою кислинкою, з довгим солодкуватим післясмаком. Рекомендовано подавати до паштетів, рибних страв, сирів, несолодких десертів. Прекрасний аперитив. Температура сервірування 10-12°С. Спирт 12%, цукор 37-45 г/ дм3
Біле сухе Виготовлено із автохтонного сорту винограду Крахуна, який вирощується в Імеретинському регіоні. Після ферментації – природного перетворення свіжого виноградного соку у вино - напій витримується 7 місяців у дубовій бочці. Процес старіння проходить на осаді (батонаж), який збагачує молоде вино ароматично та структурно. Приваблює солом'яно - золотистим кольором. Володіє багатогранним букетом із яскраво виражених сортових ароматів та цитрусових тонів. Смак поєднує соковиті садові плоди та легку приємну кислотність. Чудово поєднується з м’ясними, рибними стравами та сирами.
Вино біле сухе, Кахетія, Ференц Аркуш «Ноктюрн No.3 (Мрії кохання)» Склад: Мцване 100% Колір: Кришталево чистий світло-солом'яний із зеленими відблисками. Аромат: Інтенсивний букет ароматів білих та тропічних фруктів. Смак: Освіжаючий, наповнений інтенсивними сортовими характеристиками з гармонійним поєднанням мінеральності та кислотності. Соковите, з гарним тілом і ніжним післясмаком. Еногастрономія: Ідеально поєднується з рибою, морепродуктами. Прекрасно як аперитив.
ТАМАДА Квеврі біле сухе 100% Ркацителі. Виноград збирається вручну у 20-кілограмові кошики на власному винограднику Вардісубані (КНП Цинандалі). Ягоди ферментуються разом із гребенями (30% - 35%) у квеврі при температурі 17 – 19 С. Мацерація триває шість місяців (20-25 піжажів на добу). Після – декантація вина та витримка у 3-4 річній дубовій бочці не менше 1 року. Не фільтрується. Інтенсивний бурштиново-золотистий колір із помаранчевими відблисками. Сильний, фруктовий, розкішний аромат із нотами апельсинового мармеладу, трав'яного чаю, інжиру та лісових горіхів. Смак гармонійний з потужним тривалим післясмаком бджолиного воску. Рекомендовано подавати до зрілих сирів, наприклад, Parmigiano Reggiano з інжирним джемом.
ГОРУЛІ МЦВАНЕ біле сухе вино Сорт: Горулі Мцване 85%, Чинурі 15% з Шато Мухрані Урожай: 8 т/ га максимум, або 50-55 гектолітрів/ га Мінімальна витримка у танку 8 місяців Колір: лайма зі світло-солом'яними відтінками Аромат: багатий букет Смак: м'який, фруктовий з нотами білої шовковиці, дині, жовтих слив у поєднанні з цитрусовими нотками та цілющою кислотністю. Стримана, але інтригуюча середина. Прекрасно виражена структура. Рекомендується подавати до страв з птиці та риби, а також воно добре поєднується з салатами, чудове як аперитив. Рекомендована температура подачі: 8С.
Червоне сухе Вино Сагурамо створюється із надзвичайно рідкісних сортів винограду, вирощених у регіоні Центрального Картлі на колекційних ділянках. Унікальний купаж з автохтонних сортів винограду Шавкапіто,Буза та Данахарулі створюється лише у Guramishvili's Marani. Вино гідно виділяється своїм унікальним, неповторним смаком та букетом.
Червоне сухе Грузини називають Мукузані вином зі складним і норовливим характером. Кожен ковток послідовно розкриває букет напою, що володіє густим присмаком, насиченим дубовими, ягідними нотками. Смак витриманого за всіма правилами «Мукузані» має класичну структуру сухого вина: у ньому і в'язкість, і терпкість, і оксамитова густота, що надовго обволікає рецептори пряністю дуба, спецій, чорно-ягідної палітри.
Червоне напівсухе Вино виноградне напiвсухе червоне, вироблено з автохтонного сорту винограду Оджалеші, який вирощується у Захiдній Грузiї. Вино славиться довготривалою історією, яка починає свій відлік ще з 1933 року. Має насичено гранатовий колір. Смак оксамитовий, з витонченою природною терпкістю та ніжними плодовими відтінками, серед яких домінують ноти вишні та сливи. В букеті приваблює свіжий сортовий аромат. Гармонійно підходить до десерту та фруктів.
Червоне напівсолодке Вино виготовляється з винограду сорту Сапераві, вирощеного на території контрольованого походження мікрозони Кінзмараулі. Вино має насичений аромат з відтінками ожини, в'яленої чорної смородини та увареної вишні. Шовковистий, складний смак з яскраво вираженими тонами ожини та чорносливу чудово гармонують з м'якою терпкістю та складним довгим післясмаком
Червоне напівсолодке Справжня перлина марочних природно-напівсолодких вин, гордість грузинських виноробів. Виробляється у західній Грузії – мікрозона Рача. Вино має світло-рубіновий колір. Смак збалансований з вишуканими відтінками гранату та стиглих ягід. Підкорює приємною насолодою і тривалим легким післясмаком.
POGGIO DEI SALICI Chanti DOCG Вино червоне сухе Сорт винограду: Требіано ді Соаве та Гарганега Регіон: Тоскана Вино має яскравий червоний колір, фруктовий аромат з нотками фіалки, терпкуватий смак з нотками чорної черешні та чорниці. Рекомендована температура споживання 18°С - 20°С.
Червоне сухе Сорт винограду: Сапераві 100% Регіон: Алазанська долина (Кахетія), Східна Грузія Витримка у дубі: мінімум 5 місяців Колір: інтенсивний темно-гранатовий Аромат: Яскравий, свіжий, сортовий, із тонами чорної смородини, шовковиці та вишні. У смаку – екстрактивний, приємно терпкий, мужній, гармонійний, з довгим приємним післясмаком. Рекомендовано подавати до сиру, овочів, шинки, соління та смажених соковитих м'ясних страв, із зеленню, грузинськими національними приправами та соусами, обов'язково з грузинським тепловуватим лавашем. Відмінно поєднується з гострими закусками, пряним чи гострим м'ясом зі свіжими овочами. Температура сервірування – 12-14 °С Вміст спирту 14,5 – 13,5%
Червоне напівсолодке вино Сорт винограду: Сапераві 100% Регіон: Алазанська долина, Кахетія, Східна Грузія Витримка у танку: мінімум 5 місяців Колір: густий, темно-гранатовий Аромат: Насичений сортовий аромат з тонами вишневої наливки, ожини та чорної смородини, молоде вино має також відтінки чорного перцю. Смак: насичений відтінками стиглих ягід, свіже, повне; невисокий залишковий цукор надає йому пікантної м'якості. Рекомендовано подавати до сиру, овочів, шинки, соління та смажених соковитих м'ясних страв, із зеленню, грузинськими національними приправами та соусами, обов'язково з грузинським тепловуватим лавашем. Температура сервірування 14-16°С. Спирт 12%, цукор 37-45 г/ дм3
червоне напівсолодке
Червоне сухе Виготовляється за європейською технологією. Витримується у дубових бочках Сорт: Сапераві 100% Регіон: мікрозона Напареулі в Телавському районі Алазанської долини Гаре (зовнішня) Кахеті Східної Грузії Витримка у дубі: мінімум 6 місяців Колір: неповторний гранатовий відтінок Аромат: відтінки черешні, вишні, смородини та дубові нотки. Смак: бархатистий, повний, гармонійний, пропорційний пряний екстрактивний, здається, що до нього більше просто нічого додати або зменшити. Особливо добре поєднується з м'ясом на грилі, різними видами сиру. Рекомендують подавати до дичини, приправленої невеликою кількістю спецій. Хорошою закускою послужить і гострий сир. Рекомендується подавати при температурі 14-16°С Спирт 12,5%
ТАМАДА Квеврі червоне сухе 100% Сапераві. Виноград збирається вручну у 20-кілограмові кошики на власному винограднику Вардісубані (КНП Цинандалі). Ягоди ферментуються разом із гребенями (30% - 35%) у квеврі при температурі 17 – 19 С. Мацерація триває сім місяців у контакті (20-25 піжажів на добу). Після – декантація вина та витримка у 3-4 річній дубовій бочці не менше 1 року. Не фільтрується. Рубіновий темний колір із пурпуровим обідком. Багатий насичений аромат, у якому домінує чорна вишня. Печені фрукти змінюються нотами спецій. Смак дуже фруктовий з чудовою структурою та тривалим чорничним післясмаком. Рекомендовано до м'ясних страв, гострих сосисок, грузинських купатів, хамона Іберіко чи Ломо.
Червоне сухе вино, Кахетія, Сергій Рахманінов «Прелюдія Ор. 23, №6» Склад: Сапераві 100% Колір: Насичений, темно-рубіновий. Аромат: Яскраво виражені стиглі червоні ягоди. Дубові нотки чудово гармонують із фруктами. Смак: Помірно насичена танінова структура чудово поєднується з гарною кислотністю, створюючи ідеальну збалансованість. Зберігання: Можна пити або зберігати протягом 5 років або більше. Температура зберігання: 10-14°C Еногастрономія: Ідеально поєднується зі стравами з червоного м'яса, дичиною або тушкованим м'ясом. Температура подачі: 14-16°C
ТАВКВЕРІ червоне сухе вино Тавквері – це один із найдавніших та найбільш рідкісних грузинських ендемічних чорних сортів винограду з регіону Картлі. Це сорт із жіночим типом квітів, він не здатний самостійно запилюватися, тому його садять упереміш із Сапераві. Але сорти винограду з жіночим типом цвітіння дають найбільші ягоди та грона. Сорт: Тавквері 100% з Шато Мухрані Урожай: максимум 12 т/ га, що відповідає 75-85 гл/ га Мінімальна витримка: 20 місяців у дубовій бочці Колір: Насичений червоний колір з блискучими відтінками Аромат: Ніжний букет червоних фруктів у поєднанні із пряними нотами. Яскраво виражені червоні фрукти та солодкі аромати. Смак: Хрумка свіжість і середнє тіло, м'який смак. Свіжий тривалий післясмак. Найкраще поєднується з червоним м'ясом та зрілими сирами різних стилів. Рекомендація нашого шеф-кухаря: дорадо і шинка. Температура подачі: 15-18°C
Вино біле ігристе брют Сорти винограду: Ркацителі, Манавіс Мцване, Цицка, Цолікаурі Витончене, освіжаюче вино світло-солом'яного кольору з ніжним смаком і вражаючою кислотністю. Букет з тонів цитрусових та груш, з ледь помітним квітковим ароматом.
KTW рожеве напівсухе
KTW Semi-Sweet
БРЮТ - елегантне Ігристе натуральне вино золотистого кольору. В ароматі присутні ноти квітів глоду, абрикосу та легкі цитрусові тони. Смак свіжий, тривалий з фруктовим і квітковим бадьорим післясмаком. Ідеальне як аперитив. Рекомендовано до страв з морепродуктів, овочевих салатів, крабів, чорної та червоної ікри, до твердих сирів, горіхів та свіжих фруктів. Найкраще вживати за температури +6С. Вміст спирту: 13%
НАПІВСУХЕ - делікатне Ігристе натуральне вино світло-солом'яного кольору із золотавими відтінками. В ароматі присутні ноти цитрусових та ніжних білих кольорів. Смак тривалий, округлий із зрілим, фруктовим післясмаком. Ідеальний аперитив. Рекомендовано до страв із білого м'яса, птиці, овочів під вершковим соусом, страв китайської та індійської кухні, свіжих фруктів та несолодких десертів. Найкраще вживати за температури +8С. Спирт: 12,5%. Цукор 35 г/ дм.
НАПІВСОЛОДКЕ - насичене Ігристе вино світло-солом'яного кольору із смарагдовими відтінками. В ароматі присутні ноти персика, банана та ніжні відтінки білих кольорів. Смак округлий, шовковистий, фруктовий із тривалим післясмаком. Ідеальний аперитив. Рекомендується подавати до страв із птиці та риби, вершкових сирів, десертів (бісквіти, суфле, безе, печиво), свіжих фруктів. Найкраще вживати за нормальної температури 10С. Склад: 100% Ркацителі Вміст спирту: 12,5%. Вміст цукру 55 г/ дм.
Рожеве напівсухе Вино має світло-рожевий колір, який досягається шляхом нетривалого контакту сусла з мезгою та купажу з кількох сортів винограду Сапераві, Мускату та Мцване. Витончений і тонкий аромат вина розкривається нотками квітів та легкими відтінками ягід чорної смородини та малини.
Рожеве сухе Виготовлено із рідкісного автохтонного сорту винограду Чхавері, який вирощується в районі Кеда в Аджарії. Для виробництва використовують сік із рожевого винограду, який за традиційним методом декілька годин настоюється разом із шкіркою ягід, завдяки чому напій набуває дивовижний світло-рожевий колір з малиновим відтінком. Класична технологія виробництва надає вину яскравих нюансів колоритного грузинського стилю. Смак насичений, в букеті присутні витончені аромати стиглих персиків та троянди. Легкий характер напою робить його бездоганним варіантом для створення романтичного настрою. Чудово поєднується з десертами, фруктами та сирами.