Карпачо з телятини – витончене поєднання ніжно нарізаних тонких скибочок м’яса, що тануть у роті, з пікантною руколою, соковитими помідорами чері та ароматним пармезаном. Завершує композицію витончений бальзамічний крем, що додає страві легкої кислинки та гармонійності. Ідеальний вибір для тих, хто цінує баланс смаків та елегантність у кожному шматочку.
Легке карпачо з буряка – витончений мікс тонко нарізаного запеченого буряка, ніжного козиного сиру, хрустких волоських горіхів та свіжого шпинату. Завершує цю гармонію смаків легка заправка вінегрет, що додає страві витонченого аромату і балансу. Ідеальний вибір для тих, хто цінує здорову їжу з яскравим смаком.
Вишукане карпачо з лосося – тонкі скибочки ніжного малосольного лосося, доповнені пікантними каперсами, витонченим пармезаном та свіжою руколою. Завершує композицію ароматна зелена олія, яка підкреслює делікатність смаків і створює ідеальну гармонію. Страва для справжніх гурманів і поціновувачів морських делікатесів.
Хвіст лосося холодного копчення – ніжний делікатес із насиченим димним ароматом, що підкреслюється свіжістю лимона та запашним кропом. Ідеальне поєднання для витонченого закусочного столу.
Дует оселедця та скумбрії – ніжний оселедець і соковита скумбрія подаються разом із золотистою смаженою картоплею. Це ситне та ароматне поєднання, що дарує справжнє задоволення шанувальникам традиційної кухні з сучасним акцентом.
Ніжний курячий паштет – витончений смак, доповнений свіжим тар-таром з яблук і чорносливу, який додає легкої кисло-солодкої нотки. Подається з хрусткими грінками та несподіваним акцентом у вигляді солодкої халви, створюючи вишуканий баланс смаків для справжніх гурманів.
М'ясне асорті власного виробництва – ароматна коппа, ніжний сиро-копчений балик, витончена панчетта, пікантна бастурма та тонко нарізаний фует. Все це доповнено хрусткими крекерами, каперсами та діжонською гірчицею, створюючи ідеальне поєднання смаків.
Сирне асорті – розмаїття смаків і текстур: ніжна бебі моцарела, вершковий камамбер, пікантний дор блю, витриманий грана падано, солонувата бринза та ароматна копчена косичка. Ідеальний вибір для поціновувачів сирних делікатесів на будь-який смак.
В'ялене сало із насиченим смаком, що тане в роті. Подається з ароматним грузинським соусом сацебелі, який додає пікантності, та хрусткими грінками для гармонійного поєднання текстур і смаків.
Баклажанові рулетики – витончене поєднання ніжних баклажанів, насиченої горіхової пасти, зелені та соковитих зерен граната, що додають свіжості. Легка та смачна закуска з яскравим грузинським характером.
Асорті овочів та зелені – свіжий мікс стиглих томатів, хрустких огірків, соковитого болгарського перцю та запашної зелені. Ідеальна легка закуска для поціновувачів натуральних смаків і свіжості.
Соління з бочки – апетитний набір з томатів, хрустких огірків, пікантного перцю чилі та соковитої капусти. Яскрава закуска для любителів насичених домашніх смаків.
Сир халумі з ягідним соусом – ніжний сир із коров’ячого молока, майстерно приготований на грилі. Подається зі свіжою руколою, соковитим виноградом і зернами граната, доповненими ароматним ягідним соусом для ідеального балансу солоного та солодкого смаку.
Запечений камамбер – сир, що поєднується зі солодкістю меду та соковитими томатами чері. Подається з хрусткими грінками для створення гармонійного поєднання смаків і текстур.
Бурата з міксом салату – ніжний і вершковий сир бурата, що гармонійно поєднується зі свіжим салатним міксом і соковитими томатами. Завершує композицію ароматний бальзамічний крем, додаючи вишуканої кисло-солодкої нотки.
Салат з персиком та хамоном – яскраве поєднання соковитих скибочок персика, ароматного хамону та ніжного козячого сиру. Свіжий мікс салатного листя додає легкості, створюючи гармонійний баланс.
Традиційний грузинський салат – поєднання соковитих свіжих овочів, хрусткого міксу салату та запашної пряної зелені, довершене насиченою горіховою пастою. Яскравий смак і автентичний колорит грузинської кухні.
Салат Гогві – витончене поєднання свіжого міксу салатного листя, соковитих томатів чері, ніжної бейбі моцарели та гарбуза, приготованого методом сувід для збереження природного смаку та текстури. Страву доповнює ароматна пряна заправка і хрустке гарбузове насіння.
Салат з качиною грудкою – ніжне філе качки, приготоване методом су-від для збереження соковитості, поєднується з в'яленими томатами та карамелізованою грушею. Завершує страву ароматний ягідний соус, додаючи легкої кисло-солодкої нотки.
Салат із сьомгою – гармонійне поєднання соковитих томатів чері, свіжого міксу салату та сьомги. Сир сулугуні та соус песто надає страві яскравого ароматного акценту.
Салат з карамелізованою курячою печінкою – ніжна карамелізована печінка поєднується зі свіжим міксом салату, соковитою грушею та виноградом. Завершує композицію гранатовий соус, додаючи кисло-солодкої нотки.
Салат з медовою куркою – ніжні шматочки курки в медово-аджичному соусі доповнені хрустким міксом салату, соковитим болгарським перцем і селерою.
Салат Тбілісі – ситне поєднання соковитого ростбіфу, ніжної квасолі, болгарського перцю та хрусткої цибулі. Страва сповнена яскравими грузинськими смаками та ароматами.
Крем-суп із насиченим смаком запеченого гарбуза, моркви, цибулі та обсмаженого коріння селери. Подається зі смаженим беконом і ніжним козячим сиром.
Борщ із копченим реберцем та чорносливом – ароматна варіація класичної страви, де насичений борщ поєднується з димним смаком копчених реберець і солодкуватою ноткою чорносливу. Подається зі свіжим грузинським хлібом шоті та ніжною сметаною для повного смакового задоволення.
Домашній курячий бульйон – ніжний бульйон із соковитого курячого м'яса, подається з локшиною та вареним яйцем. Доповнюється ароматним грузинським хлібом шоті для повного смакового задоволення.
Шурпа – наваристий суп із соковитими шматочками телятини, овочами та ароматними спеціями. Подається з хрустким грузинським хлібом шоті.
Харчо – суп із насиченим ароматом грузинських спецій, томатів і ніжної телятини. Подається зі свіжим хлібом шоті, який ідеально доповнює багатство смаків цієї традиційної страви.
Хінкалі з куркою, грибами та копченим сиром – соковита начинка з ніжного курячого м'яса, ароматних грибів і пікантного копченого сиру з додаванням цибулі.
Хінкалі зі свининою та яловичиною – традиційна грузинська страва з соковитою начинкою з добірного меленого м'яса свинини та яловичини, приправленого спеціями.
Хінкалі з сиром та м’ятою – ніжна сирна начинка з освіжаючими нотками м’яти, що створює оригінальне поєднання традиційної грузинської страви з ароматним акцентом.
Хінкалі з бараниною – класична грузинська страва з соковитою начинкою з добірного м'яса баранини, приправленого ароматними спеціями. Густий м'ясний бульйон у кожному хінкалі дарує насичений смак і справжній дух Грузії.
Хінкалі з грибами – ніжна начинка з обсмажених грибів і золотистої цибулі, доповнена вершковим соусом.
Хінкалі з лососем, м'яким сиром і шпинатом – витончене поєднання ніжного лосося, кремового сиру та свіжого шпинату в тонкому тісті.
хінкалі зі свининою та яловичиною 1шт, хінкалі з бараниною 1шт, хінкалі з сиром та м'ятою 1шт, хінкалі з грибами 1шт, хінкалі з лососем, м'яким сиром та шпинатом 1шт, хінкалі з куркою, грибами та копченим сиром 1шт
хінкалі зі свининою та яловичиною 2шт, хінкалі з бараниною 2шт, хінкалі з сиром та м'ятою 2шт, хінкалі з грибами 2шт, хінкалі з лососем, м'яким сиром та шпинатом 2шт, Хінкалі з куркою, грибами та копченим сиром 2шт
12 Хінкалі зі свининою та яловичиною
12 Хінкалі з бараниною
Аджарський хачапурі з грибами – неповторна інтерпретація грузинської класики. М’яке, пухке тісто у формі човника наповнене розплавленим сиром сулугуні і соковитими смаженими печерицями, що надають страві особливого аромату. Цей хачапурі стане справжнім відкриттям для любителів традиційних смаків з оригінальними доповненнями.
Хачапурі по-кахетинськи – соковита начинка з ніжного курячого м'яса, розплавленого сиру сулугуні та бринзи, зеленої цибулі та ароматної аджики в золотистій хрусткій скоринці. Завершує страву яскравий жовток, що додає насиченості смаку й створює справжнє кулінарне задоволення.
Аджарськийі– традиційний грузинський хачапурі у формі човника з хрусткою золотистою скоринкою, наповнений розплавленим сиром сулугуні та бринзи. Перед подачею начинка перемішується з жовтком та вершковим маслом, створюючи ніжний і насичений смак. УВАГА! На доставку яйце замішується з сиром
Мегрельський – ситний закритий хачапурі з тонкого тіста, щедро наповнений розплавленим сиром сулугуні та бринзи як всередині, так і зверху. Золотава сирна скоринка додає страві апетитного аромату й насиченого смаку.
Хачапурі "П'ять сирів" – вишукане поєднання п'яти видів сиру, що утворюють ідеальну гармонію смаків і текстур. Розплавлена сирна начинка в золотистій скоринці з тонкого тіста дарує справжнє гастрономічне задоволення для поціновувачів сирних делікатесів.
Хачапурі "Генацвалє" – ситний човник із золотистою скоринкою, наповнений соковитим міксом фаршу зі свинини та яловичини. Подається зі свіжою зеленню, що додає страві легкості та ароматного акценту. Ідеальне поєднання традицій і сучасного смаку.
Кубдарі — це ароматний грузинський пиріг із соковитою м'ясною начинкою, яка вдало поєднує ніжність свинини та насичений смак яловичини. Хрустка золотава скоринка чудово доповнюється духмяним ароматом свіжої зелені, яка надає страві яскравих смакових ноток. Соковита начинка з приправами і цибулею створює гармонію грузинських традицій у кожному шматочку. Кубдарі ідеально підходять як для сімейної вечері, так і для святкового столу, приносячи атмосферу гостинної Грузії до вашого дому.
Хачапурі з лососем, томатами та міксом сирів — це хрустке тісто у формі човника, наповнене ніжною сирною начинкою зі шматочками соковитого лосося та томатів. Ідеальне поєднання традицій та витонченого смаку для будь-якої трапези.
Традиційний мегрельский хачапурі великого розміру для гучного застілля Діаметр ⌀50см.
Традиційний аджарський хачапурі дуже великого розміру для дружньої компанії
з вишневим соусом та сиром дор блю
З сиром сулугуні Вихід - 1 шт.
Вихід - 1 шт.
Шашлик з курячого стегна 400гр, свинини 400гр, телятини 400гр, кебаб курячий 1шт, з баранини 1шт, картопля по-домашньому 200гр, соуси в асортименті 300гр.
Сімейна страва зі смаженої телятини, запеченого гарбуза, чорносливу, цибулі та грузинських спецій
шматочки лосося на пательні з овочами та гранатовим соусом
Запечена під сиром Пармезан, подається з соусом песто та часниковим Мацоні
У вершковому соусі та тархуні, подається з обсмаженою картоплею
Куряче стегно, свинина, телятина, запікається у вершковому соусі під сирною скоринкою
Запечене куряче стегно у фірмовому вершково-часниковому соумі з сиром дор блю
Смажена на вугіллі перепілка з часниковою заправкою та фірмовою аджикою
Вихід: 1/ 2 частина
Ніжне обсмажене філе качки з кус-кусом, ягідним соусом та смарагдовою олією
Вихід: 1 шт.
Традиційна східна страва з рису басматі, овочів та баранячого м'яса
Гостра яловичина, тушкована з овочами
томат, болгарський перець, кабачок, гриби, баклажан з додаванням часнику
в поєднанні з томатами та зеленю під сирною скоринкою
З соусом Песто
Класичні деруни зі сметаною – традиційна українська страва, яка завжди тішить своїм простим, але насиченим смаком. Ідеально поєднуються з прохолодною, ніжною сметаною, створюючи гармонію текстур і смаків.
Деруни з лососем та крем-сиром – вишукана інтерпретація традиційної страви. Хрусткі картопляні деруни доповнені ніжним крем-сиром і шматочками слабосоленого лосося, які надають страві особливого смаку та витонченості. Це гармонійне поєднання класичних і сучасних інгредієнтів, яке порадує справжніх гурманів.
Деруни зі смаженим салом та цибулею – це справжня насолода для шанувальників ситної домашньої кухні. Це страва, що дарує тепло й нагадує про родинний затишок, коли кожен шматочок сповнений смаку традицій та щирої любові до української кухні.
Деруни з ароматними грибами та цибулею, огорнуті ніжним вершковим соусом. Пармезан додає витонченості та насиченого смаку, створюючи ідеальну страву для затишної вечері чи святкового столу.
Ніжний десерт, який поєднує вершковий смак та приємну кислинку стиглих вишень. Основу цього десерту становить хрусткий пісочний шар з печива, який гармонійно доповнюється повітряною сирною начинкою. Вишневий конфітюр надає десерту яскравого смаку, створюючи ідеальний баланс між солодким та кислим. Такий чизкейк стане чудовим завершеням будь-якого святкового столу.
від 0,500г
від 0,500г
Рулька в темному пиві, рулька в аджиці, та рулька в діжонській гірчиці, приготовані по класичній технології, подаються з тушкованою та квашеною капустою. 5,5кг приблизно
Свинячі реберця приготовані в хоспері з медовою скоринкою, подаються з овочевим гарніром (кукурудза, чері, шампиньони, часник, Чилі). 3кг приблизно
Класичні, смажені карасики, з фірмовим сметано-апельсиновим соусом. 2,5кг приблизно
Домашня курка в апельсиновому маринаді приготована в духовці з солодким бататом 4кг приблизно
Печена молода качка фарширована гречаною кашою з шампиньонами, подається з цілими печеними яблуками